MIRËSEVINI NË KOMPANINË NUMËR NJË NË INDUSTRI!

Qe nga viti 2009 furnizojmë tregun shqipëtar me produktet tona me prejardhje italiane me seriozitet dhe profesionalizëm duke iu ofruar klientëve shërbime dhe cilësi.

Më shumë rreth nesh

NE OFROJMË NJË VARIETET PRODUKTESH CILËSORE

Bulloneria Durres tregton dhe punon, mbi kerkesat e klientëve, gjithe gamën e bulonerisë dhe oleodinamikes ne sektoret: elektrik, elektroteknik, automobilistik, industrial, mekanik edhe aksesorë.

Më shumë produkte